Om

New Generation HR Manager Telia Norge, rådgiver, foredragsholder og blogger.

Karrieren i korte trekk

Oktober 2016 startet jeg i rollen som New Generation HR Manager i Telia Norge, og kom da fra rollen som daglig leder/CEO for Balderklinikken. Tidligere har jeg innehatt ulike lederroller i IKEA og vært fungerende butikksjef i Carlings (Varner-gruppen). På IKEA startet jeg allerede som 16 åring som tralletriller.

I 2009 var jeg så heldig å få få muligheten til å gå IKEAs ledertraineeprogram for ledere med stort potensiale og med ambisjoner om en videre lederkarriere i IKEA.

Jeg ble født i Porsgrunn, og er oppvokst i Skien, Drammen og Bergen. Bor i dag på Torshov i Oslo, sammen med min samboer.

Utdannelse

– Mastergrad i Styring og Ledelse fra Høyskolen i Oslo og Akershus (HIOA). I masteroppgaven intervjuet jeg 15 norske toppledere om deres tanker om lederrollen mot 2030. Masteroppgaven ble tildelt karakteren A.
– Ledelse og ledelsesteorier (NHH).
– Bachelor i Varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI. I Bacheloroppgaven skrev jeg om motivasjonsfaktorer hos medarbeidere i samarbeid med IKEA.

Utmerkelser

– 2016: Nominert «Årets digitale superprofil» i Kommunikatører av konsulenthuset Hammer & Hanborg.
– 2015: Innovativt Nettverk ble kåret til årets nettverksstyre i Polyteknisk Forening.
– 2015: Nominert som en av Norges beste på Twitter i Kommunikatøren av konsulenthuset Hammer & Hanborg.
– 2014: Finalekandidat Årets Unge Ledere i regi av Assessit.
– 2013: Nominert som ungt ledertalent i IKEA.

Sammfunnsengasjement, nettverk, mentoring og styrearenaen

Som person er jeg opptatt av å bidra aktivt til samfunnet og dyrker mitt samfunnsengasjement blant annet gjennom deltakelse i en rekke ulike nettverk og er medlem Polyteknisk Forening, Nova Pro og SIKT-alumni. Nova Pro er et unikt karrierenettverk for unge profesjonelle. Kriteriene for medlemskap innebærer en kombinasjon av høye akademiske resultater, utpregede sosiale egenskaper og en god profesjonell utvikling.

Jeg bidrar også som mentor i ulike mentorprogram i regi av Nova, Polyteknisk Forening og Catalysts. Sistnevnte er et mentorprogram i regi av Leadership Foundation, som har som hensikt å gi unge med minioritetsbakgrunn et utvidet nettverk og kunnskap om arbeidslivet for å forhindre dropout fra utdanning.

Nylig har jeg begynt å snuse på styrearbeid og dette er noe jeg kan tenke meg å gjøre mer av fremover. Er i dag nestleder i PF Innovativt nettverk og vara styremedlem i House of Art AS. Har tidligere vært medlem i Advisory Board for Norsk Lederkonferanse.

Bloggen og andre skriverier

Bloggen ChristofferHovde.com, ble etablert 11. Mars 2014. Den ble i 2015 nominert som en av de beste inspirasjonsbloggene for arbeidslivet av ekspertvalg, og nevnt som en av topp tre mest profilerte ledelsesblogger i Norge, i det gode selskap av Anita Krohn Traaseth og Petter Stordalen av Markedssjefene. I tillegg til egen blogg er jeg også bidragsyter til Ledernytt, Ukeavisen Ledelse og Teknisk Ukeblad.

August 2014 ble boken «Bli kvitt møtehelvetet» utgitt, der jeg var medforfatter sammen med 52 av Norges klokeste hoder, som det står skrevet i boken.

«Always do your best. What you plant now, you will harvest later» (Og Mandino) – Click to Tweet

Reklamer

1 reply »

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s